Likeuren
Begin 2016 heb ik voor het eerst ook wijn laten distilleren bij Wynand Fockink in Amsterdam (Bols ) Hiervan maak ik nu likeuren die 20 % alc bevatten.
![](/current/local/runtime/images/172/350x394/Etiket_borrel.png)
![](/current/local/runtime/images/394x592/FB_IMG_1478253361330-cropped.jpg)
Het assortiment bestaat uit:
- Aardbeienlikeur
- Citroenlikeur
- Gemberlikeur
- Komkommerlikeur
- Koffie Moccalikeur
- Sinaasappellikeur
- Limoncello
- Speculaaslikeur
- Watermeloenlikeur
- Anijslikeur
- Glühweinlikeur
![](/current/local/runtime/images/178/4608x3456/20201101_102019_1.jpg)
![](/current/local/runtime/images/186/450x600/speculaaslikeur_600.jpg)
Deze likeuren bottel ik in mooie sierflessen van 200 cl