Awards

Door de jaren heen heb ik al meerdere prijzen gewonnen, de belangrijkste zijn:

Wijnkeuring van de Lage Landen 2023

Het aantal gouden medailles in de wijnkeuring van de Lage Landen was nog nooit zo hoog als deze editie. Maar liefst 35 van de 271 ingezonden wijnen zijn door het Weinbauamt in Neustadt an der Weinstrasse bekroond met goud. Met de mooie oogst van de zonnige zomer 2022 en de groeiende kennis en ervaring bewijzen de Nederlandse en Belgische wijngaardeniers dat hun wijnen op internationaal niveau meedoen.

Voor de 2e keer Nederlands Kampioen wijnmaken

Zaterdag 26 mei was er weer de landelijke wijn en likeur keuring georganiseerd door het FAWBG voor hobby wijn en likeur makers. Hieraan heb ik diverse van mijn mooie wijnen en likeuren ingezonden. Met 2 Toppers . Mijn Frambozenwijn en de Borrel van Voorschoten die met 90 punten mijn 2 toppers zijn. Hierbij behaalde ik mijn 2 e jaar opvolgen Landelijk kampioen wijnmaken. En was 2e met mijn vruchten wijnen. En 2e met mijn likeuren.

Delft wijn en biergilde 2017

Jaar: 2017
Prijs uitreiking van het Delft wijn en biergilde 2017. Met al eerste prijs mijn likeur bij de keuring met 91 punten en winnaar van de themawijn tutti frutti

Nederlands kampioen wijnmaken

Jaar: 2017
Gisteren (25-05-2017) in Liemde ben ik kampioen geworden met de landelijke keuring voor hobby wijn makers waar ik in het algemeen klassement kampioen ben geworden en mijn aller beste wijn was mijn frambozen wijn met 91 punten de grote winnaar.

Kampioen fruitwijnen

Jaar: 2015
Ook nog 2e prijs voor algemeen wijn maken

'De Gouden Kurkentrekker'

Jaar: 2009
Uitgever: Wijngaardeniersgilde